Rólam

 
PL2A4165.JPG
 

Ha egyetlen szóval kellene megfogalmaznom, hogy miért szeretem a fotózást az a 'figyelem' lenne. Mivel én fotós létemre nem kedvelem, ha fényképeznek, így pontosan tudom, hogy milyen érzés a kamera másik oldalán állni, ezért mindig igyekszem a lehető legjobban odafigyelni arra, hogy az intimitás, a különleges hangulat ne törjön meg egy pillanatra sem, és felhőtlenül, természetesen teljen a fotózás. Szerencsére hamar egy hullámhosszra kerülök bárkivel, ami biztosíték arra, hogy együtt elcsípjünk és megörökítsünk valamit abból a varázsból, ami köztetek van. Hiszem, hogy a saját világotokat veletek a főszerepben bárhol meg tudjuk teremteni, ami évekkel később a fotókat nézegetve újra megelevenedik majd, hogy visszavigyen az egyik legfontosabb napra az életetekben.

 

Elérhetőségek:

vargazoran@gmail.com

+36704088476

instagram: @zoranvarga_wedding


 

Rólam mondták

Alesja & Alexei (Estonia)

For some who is absolutely unphotogenic the upcoming wedding photoshoot seemed like a nightmare which was impossible to avoid. We just wanted to get over it ASAP.
Zorán did not just make state of the art photos, he made us feel comfortable and beautiful. He created the atmosphere where we could be ourselves, and we never expected we'd enjoy being photographed. Zorán made impossible possible. We're in love with his work and waiting for another opportunity to invite him <3